Oferte de Paşte sub 170 de euro. Cu transportul inclus!

E-mail Print PDF
There are no translations available.

Oferte de Paşte sub 170 de euro. Cu transportul inclus!

Cele mai ieftine sejururi externe de Paşte te costă între 99 de euro şi 164 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Astfel că, o mini-vacanţă pascală de 4 zile în Albena te costă mai puţin de 100 de euro, în vreme ce cu 119 euro pleci într-un sejur de Paşte în staţiunea Paralia Katerini sau în Thassos. Vezi mai jos cele mai ieftine oferte de Paşte în Bulgaria, Grecia şi Turcia.

Dacă vrei să petreci Paştele în staţiunea bulgară Albena, o mini-vacanţă aici te costă 99 euro. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu all inclusive într-un hotel de 4 stele şi biletul de avion. Detalii, aici.

O mini-vacanţă de 4 zile în Paralia Katerini ajunge la 119 euro, în perioada sărbătorilor de Paşte. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, precum şi transportul cu autocarul. Plecarea pentru această destinaţie este 21 aprilie. Detalii, aici.

Cu aceeaşi bani mergi de Paşte în Insula grecească Thassos. În bani intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele, şi transportul cu autocarul. 21 aprilie este data la care se pleacă în Grecia. Pentru mai multe detalii, intră aici.

Paştele în staţiunea turcească Antalya ajunge la 139 euro. Preţul acoperă 4 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele din Antalya, zborul pe ruta Bucureşti-Antalya şi retur, operat de compania aeriană Tarom, transferul de la aeroport la hotel şi înapoi, precum şi o excursie de o zi în Antalya. Plecarea către Antalya: 21 aprilie. Mai multe detalii, aici.

Un sejur ieftin de 8 zile în insula Creta ajunge la 164 de euro, în perioada sărbătorilor pascale. În preţ intră 7 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele şi biletul de avion. Detalii, aici.

Pentru a cauta oferte accesibile si la noi in tara, accesati aceasta sectiune.

Citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri Oferte de Paşte sub 170 de euro. Cu transportul inclus!