Vacante de Paşte la Locurile Sfinte mai scump decât Paştele exotic

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

http://www.adevarul.ro/locale/bucuresti/bucuresti-adevarul_de_seara-pelerinaje-tara_sfanta-romania-paste-vacante-agentii_de_turism_0_454154759.html

Pelerinajele la Locurile Sfinte sunt extrem de căutate de cei care vor să se reculeagă şi să petreacă câteva zile de linişte şi rugăciune. Cu toate acestea tarifele practicate pentru astfel de călătorii sunt mai mari decât cele percepute de agenţiile de turism pentru vacanţele de Paşte în locuri exotice. Credincioşi ajung să plătească de Paşte peste 800 de euro pentru rugăciunea şi liniştea de la Locurile Sfinte cu ofertele Patriarhiei Române.

În timp ce o parte dintre români sunt în căutarea ofertelor de Paşte în străinătate la Romexpo, acolo unde a început astăzi Târgul de Turism al României, Centrul de Pelerinaj „Sfântul Apostol Pavel" al Patriarhiei Române vine, separat, cu propuneri de pelerinaje la Locurile Sfinte, extrem de căutate, de altfel, de cei care vor să se reculeagă şi să petreacă câteva zile de linişte şi rugăciune. Tarifele practicate pentru astfel de călătorii sunt mai mari decât cele percepute de agenţiile de turism pentru vacanţele de Paşte în locuri exotice. „O deosebită amploare are turismul religios de Paşte, dar în aceste cazuri bugetul depăşeşte 600 de euro şi poate ajunge la 700 de euro", a spus Adriana Caramfil, consilier marketing în cadrul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

Pentru a citi mai multe despre alte locuri ideale de a petrece vacanta de Paste, Rezervatiile Naturale, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Ştiri Vacante de Paşte la Locurile Sfinte mai scump decât Paştele exotic