Pensiunea Anett

|

Pensiunea Anett ***

Address: Pietroasa, Bihor county, Romania

Mobile: +40 788 899945;+40 747 988088

Contact: Anett Szabo

Web: www.pensiuneanett.ro

 

Description

Comments

 
 
 
 
nu mergeti
am fost intr-un weekend la faimoasa pensiune Anett, vreau sa va spun ca eram 10 persoane, locul frumos dar ospitalitatea lasa de dorit. "Doamna" s-a purtat foarte aiurea, la ora 8 a vrut sa ne dea stingerea, prosoape nu am avut, pisici cate vreti, hartie igienica cu portia, bucataria utilata pe jumatate, si ca sa fie tot tacamul ne-a mai cerut si bani pt lemnele folosite. A fost un weekend minunat
 bruneta_natalia2010-05-10 13:44:12
 
 
 
 
pensiune frumoasa dar proprietara nebuna
Am fost aici in anul 2010 ,in luna martie vreau sa va spun ca proprietara nu are o doaga! Seara la ora 8 ne-a trimis la culcare ,nu am avut acces la bucatarie,nu am avut proasoape,hartie igienica,sapun de nici o culoare si multe alte lipsuri si in plus ne-a mai cerut si bani pe lemne.
 gigi2010-05-10 13:50:23
 
 
 
 
Plin de pisici si caini
Cabana a fost plina de pisici si caini care circulau in voie pe unde voriau ele ,inclusiv si pe masa si mai lingea si farfuriile oamenilor.Asa ceva nu va doresc la nimeni,am fost complect dezamagita.Si eu iubesc animalele dar nici asa sa mananc din farfurie cu ele.Vreau sa va spun ca a fost un frig in camere de am crezut ca ne ingheata toate oasele.A 2 zi i-am spus proprieetarei si nici k i-a pasat.A inceput sa de-a vina pe geamuri ca nu sunt de calitate,ne-am imbolnavit toti acolo!!!!!!!La momentul plecarii gata a fost sa ne de-a afara din camere ca vrea sa faca curatenie la ora 10 dimineata desi oriunde in lumea asta iesirea se face undeva la ora 12,dar cu ea nu te-ai putut intelege.
 cica2010-05-10 14:00:07

  Add comment

* reload.gif

 www.besthotels.ro portal allows you to express your views freely and to post reviews about the pensions and hotels on the site. The website assumes no responsibility for the content of messages posted by users, the full responsibility for these messages is of the signatories. The comment will be displayed after it is approved by a moderator.

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Pensions Pensiunea Anett