ANT și UNTOLD își unesc forțele pentru promovarea Transilvaniei ca destinație turistică

There are no translations available.

ANT și UNTOLD își unesc forțele pentru promovarea Transilvaniei ca destinație turistică

 

România a devenit o destinație preferată de amatorii de festivaluri, iar Autoritatea Națională pentru Turism are în vedere ca această nișă să facă parte din strategia de turism a țării. Așadar, prin protocolul încheiat între Autoritatea Națională pentru Turism și Festivalul UNTOLD, ANT își propune să promoveze Transilvania, luându-se în calcul ca această regiune să devină cel mai mare și atractiv “resort” din lume.

UNTOLD dorește să fie mai mult decât un festival de muzică, devenind un ambasador și un deschizător de drumuri pentru turiștii care participă la “cea mai tare experiență muzicală a anului 2016”. Astfel, în parteneriat cu A.N.T., brățara UNTOLD va oferi, în perioada 5-19 august, reduceri în multe din obiectivele turistice importante din Transilvania, transformând tărâmul lui Dracula în cel mai mare resort din lume.

Instituțiile implicate în proiectul “Transilvania All Inclusive”, care vor oferi reduceri sau exclusivități deținătorilor de brățări de la UNTOLD, includ: Muzeul Național al Unirii Alba Iulia, Salina Turda, Complexul Național Muzeal ASTRA, Castelul Bran, Bastionul Țesătorilor Brașov, Muzeul Național Peleș, Palatul și Turnul Primăriei Oradea, Cetatea Oradea, Complexul Baroc Oradea.

 

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



units found.

News

You are here: Divertisment Latest ANT și UNTOLD își unesc forțele pentru promovarea Transilvaniei ca destinație turistică