Cerul din comuna Bozioru inscris in lista fenomenelor unice in lume

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

Cerul din comuna Bozioru inscris in lista fenomenelor unice in lume

Bineinteles ca si alte locuri in lume sunt minunate, dar Romania are pare-se, ceva in plus, aceasta si in conceptia multor turisti straini. Ceva impreceptibil in aer.

In ciuda a ceea ce se spune, turistii straini care descopera Romania, revin mereu atrasi de acest ceva, indicibil.

In Romania, padurea, pamantul, ploaia, campurile, aerul au miros, ca nicaieri in alta parte. Stancile par vii, iar cerurile par deschise.

Si, iata ca Bozioru, o comuna aparent oarecare, din judetul Buzau, face ca afirmatia sa nu fie doar poezie. Pe langa Complexul schiturilor rupestre, comuna Bozioru este recunoscuta pentru "cerul straniu".

Cerul straniu de la Bozioru

Comuna Bozioru, cu satul Fisici si catunul Nucu, aproape de Lacul Gotes, are deasupra cupola unui cer de o claritate neverosimila, ale carui nuante intense contrariaza lumea stiintifica.

Cercetatorii incearca sa isi explice fenomenul unic in lume, cu atat mai mult cu cat este asociat cu evenimente dintre cele mai ciudate.

Pentru a adanci si mai tare stranietatea, demersurile stiintifice au evaluat in masuratori, la 23 000 de grade Kelvin, sticlirile cerului de Bozioru, care se raporteaza la 16 000 de grade Kelvin, normalul cerului de deasupra oraselor.

Asemenea unui vortex, unei spirale care te absoarbe catre o alta dimensiune, cerul din Bozioru iti amorteste simturile hipnotic si te transporta in strafundurile fiintei cu vehicule nestiute. Cercetatorii extrasenzoriali il considera fara dubiu, una dintre portile energetice ale Universului, in care spatiul si timpul se acorda cu axa infinitului.

Pentru a cauta cazare in judetul Buzau, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.skytrip.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?



Results

News

You are here: Atracţii turistice Cerul din comuna Bozioru inscris in lista fenomenelor unice in lume