Hotel

|

Hotel Sara'S Sons ***

Cím: Aleea Teilor Nr. 2A
  Băile Herculane, 325200, Caraş-Severin megye, Romania

Telefon: +40 255 560577

Mobil: +40 745 097453

Fax: +40 255 560577

Web: sarassons.ro

 

Leírás

Herkulesfürdő az egyik legrégebbi fürdő a világon, hogy hiteles és elismert annak előnyeit, mivel az időben a Római Birodalom. A hagyomány azt akarjuk, hogy az ideális hely minden turista, tett kísérletet, hogy pihenni, pihenni vagy kezelni a földet védi a legendás Hercules.

Megpróbálom újraéleszteni szellem a régi üdülőhely, Amikor a Princess Sissi és Ferenc József úgy döntött, hogy újra a Sequoia fa Central Park, A jó minőségű szolgáltatások, kedvesség, kórházak váltás, nem utolsósorban, való hozzáférés révén speciális kezelések és binefăcătoarele csodás termálvíz, által biztosított terapeuták nagy tapasztalattal.

Complexul Sara Sons, helyreállított 2014, kíván válni “A hely, ahol jól érzi magát!” kiemelve a kincsek resort – kénes vízben és negatív levegő ionizációs.

Fotógaléria

Hotel Sara'S Sons Băile Herculane / 1Hotel Sara'S Sons Băile Herculane / 2

Hozzászólás

  Nincs hozzászólás.

  Új hozzászólás

* reload.gif

 A www.besthotels.ro portál lehetővé teszi, hogy szabadon kifejtsék véleményüket és megjegyzéseket irjanak az weboldalon megjelent panziókról és szállódákról. A felhasználók által küldött üzenetek tartalmáért a weboldal nem vállal felelőséget, ez telljesen az üzenet feladóját illeti. A moderátor jóváhagyása után jelenik meg a megjegyzés a weboldalon.

Rezervare

Aktuális oldal: Szállodák Hotel Sara'S Sons