#selfiederomania – Noua campanie de promovare a turismului

E-mail Print PDF
There are no translations available.

 

#selfiederomania – Noua campanie de promovare a turismului

 

In perioada 6 septembrie - 20 noiembrie, fa-ti un selfie ca turist in Romania intr-un loc  care ti-a ramas in amintire si care doresti sa il faci cunoscut tuturor. Incarca poza pe pagina personala de facebook, impreuna cu #selfiederomania si descrierea locului unde a fost facuta poza si provoaca mai departe minim 3 prieteni sa faca acelasi lucru in 24 de ore.

Acesta este mesajul Departamentului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediul de Afaceri si Turism, care initiaza aceasta campanie prin intermediul retelei de socializare Facebook. Aceasta campanie se inscrie in actiunile de pozitionare a Romaniei ca destinatie turistica pentru tineret.  

"Fii parte din puzzle-ul nostru si ajuta-ne sa reconstruim o  harta a Romaniei autentica cu cele mai frumoase locuri din tara! Fii si tu parte la selfie puzzle-ul nostru si ajuta-ne sa promovam Romania!", mai spun initiatorii campaniei.  

"Pe data de 11 septembrie vom lansa la Bucuresti in premiera monidala primul cluster de turism dedicat tinerilor, de aici si ideea de a promova Romania cu o abordare tinereasca. Prin aceasta campanie ne adresam tuturor celor care vor sa promoveze Romania, intr-o maniera mai inedita. Ii invit pe toti cei care iubesc aceasta tara sa faca parte din campania noastra, sa promovam impreuna Romania, sa le aratam tuturor de ce merita sa vina la noi in vacanta!", a declarat Florin Jianu (foto), ministru pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Tourist Regions

Poll

Would you rather going in mountains or on the seaside?Results

News

You are here: Ştiri #selfiederomania – Noua campanie de promovare a turismului