Poiana Brașov

Poiana

 

Prima mențiune a locației datează din 1427, în contextul activităților de oierit ce aveau loc aici. Schiorii au urcat Postăvaru încă din 1895, iar primul concurs de schi a avut loc în 1906.
Poiana Brașov este o stațiune de odihnă și tratament cu sezon permanent. Stațiunea se află în partea central sud-estică a țării, în județul Brașov, fiind înconjurată de păduri de conifere.
Stațiunea este o atracție turistică de renume internațional, fiind căutată mai ales de împătimiții sporturilor de iarnă, care au la dispoziție 12 pârtii cu grade diferite de dificultate, printre care o pârtie olimpică, trei pârtii pentru coborâre și slalom uriaș, o pârtie pentru slalom special, două trambuline și multe altele dintre care puteți alege după bunul plac.
Însă Poiana Brașov este o destinație adecvată în orice sezon, unde puteți să vă petreceți timpul într-un mod plăcut. Aici vă sunt puse la dispoziție: terenuri de sport, discoteci, baruri, restaurante. Cazarea este asigurată în hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane în funcție de necesitățile dumneavoastră.

 

Galerie foto

Poiana Brașov / 1Poiana Brașov / 2Poiana Brașov / 3Poiana Brașov / 4Poiana Brașov / 5Poiana Brașov / 6Poiana Brașov / 7Poiana Brașov / 8Poiana Brașov / 9Poiana Brașov / 10

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Staţiuni montane Poiana Brașov