Orasul Sibiu este promovat la noul târg de turism din Berlin

Email Imprimare PDF

 

Orasul Sibiu este promovat la noul târg de turism din Berlin

Noul Târg de turism de la Berlin se află anul acesta la cea de-a 40-a ediţie şi reprezintă cea mai complexă manifestare expoziţională a destinaţiilor turistice din lume, apreciată atât de specialişti cât şi de publicul larg.

Sibiu este din nou prezent la unul din cele mai importante târguri de turism din Europa.

„Echipa Biroului de Promovare şi Dezvoltare în Turism şi Cultură din cadrul municipalităţii sibiene reprezintă orasul Sibiu la târgul de turism din Berlin, desfăşurat în perioada 9 – 13 martie pentru a promova oferta turistică a oraşului nostru specialiştilor din domeniul turismului şi publicului vizitator interesat de destinaţii de călătorie”, spune primarul Klaus Iohannis. Târgul de turism de la Berlin se află anul acesta la cea de-a 40-a ediţie şi reprezintă cea mai complexă manifestare expoziţională a destinaţiilor turistice din lume, apreciată atât de specialişti cât şi de publicul larg.

Standul orasului Sibiu este amenajat în cadrul standului României şi oferă celor interesaţi materiale de prezentare (broşuri, hărţi), precum şi informaţii despre cum se poate ajunge în oraşul nostru, activităţi pentru petrecerea timpului liber, posibilităţi de cazare etc.

Pentru a cauta cazare in Sibiu, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Orasul Sibiu este promovat la noul târg de turism din Berlin