Cele mai bune oferte turistice de 8 Martie

Email Imprimare PDF

Cei care au vrut sa fie de 8 Martie la Roma, au trebuit sa plece cu o zi inainte si au avut de platit pentru o vacanta de 4 zile (cu 3 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele din Roma, bilet de avion ruta Bucuresti-Roma + retur, taxe de aeroport incluse) putin sub 200 de euro.

Pentru destinatia Londra de 8 Martie, un sejur de 4 zile (3 nopti cazare + mic dejun, la hotel de 3 stele din Londra, bilet de avion ruta Bucuresti-Londra + retur, taxe de aeroport incluse) a costat 280 de euro.

O alta varianta de vacanta a fost preferata de multi insa, cu destinatia Budapesta si Viena, unde pentru o vacanta de 5 zile (2 nopti cazare cu mic dejun la Budapesta, la hotel de 3 stele + 2 nopti cazare cu demipensiune la hotel de 4 stele din Viena) au avut de platit 150 de euro. In pret au mai fost incluse transportul cu autocarul si ghidul roman. Plecarea s-a facut in data de 7 Martie.

Astfel, preturile celor mai bune oferte turistice in afara Romaniei pentru sarbatorirea zilei de 8 Martie au fost cuprinse intre 150-205 euro si au ajuns pana la 280 euro.

Pentru a cauta cazare in Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cele mai bune oferte turistice de 8 Martie