Alte oferte turistice pentru Ziua Indragostitilor si nu numai

Email Imprimare PDF

 

Exista nenumarate variante propuse de agentiile de turism pentru perioada Februarie-Martie 2011, insa in centrul atentiei ramane petrecerea unor clipe de neuitat alaturi de persoana iubita de ‘Ziua Indragostitilor‘.

Poate multi dintre dumneavoastra preferati orasele europene pentru vacante de neuitate din luna Februarie si/sau Martie.  O oferta turistica atractiva in acest sens (pentru perioada 12-15 Februarie 2011, vacante tip ‘Low Cost’ ) ar putea fi la Venetia, unde pentru 3 nopti cazare + mic dejun + transport cu avionul  (taxe incluse) ati avea de platit de la 154 de euro/persoana (cu plecare din Cluj).

Ar mai fi si varianta Barcelona, pentru perioada 11-14 Februarie 2011, transport cu avion + cazare = de la 202 euro.

Daca inca multi dintre doritori nu si-au facut inca rezervari pentru aceasta sarbatoare, sunt cativa care si-au facut de pe acum rezervari pentru 8 Martie in locatii precum Toscana, Mallorca, Viena, Roma sau Praga.

De pilda mai exista o oferta turistica pentru o minivacanta (3-6 martie 2011) pentru Carnavalul de la Venetia, transport cu autocarul + un tur al Budapestei, asta pe langa carnavalul italian care are: defilari, parade si spectacole out-door, toate la pretul de 150 de euro.

Pentru a citi si despre atractiile turistice ale tarii noastre, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Alte oferte turistice pentru Ziua Indragostitilor si nu numai