Inscrierea pe portalul BestHotels continua!

Email Imprimare PDF

Portalul www.besthotels.ro continua inscrierea de noi hoteluri si pensiuni in baza de date. Pentru a evita aparitia de date incomplete pe site va rugam sa verificati exactitatea datelor. Daca exista vreo neconcordanta intre datele aparute pe site-ul www.besthotels.ro si datele reale, va rugam sa ne semnalati acest fapt. Corectarea va fi facuta in cel mai scurt timp.

De asemenea, asteptam de la dumneavoastra cate o poza recenta a hotelului sau pensiunii pentru a actualiza imaginea unitatii de cazare. Va reamintim ca postarea unei poze pe site-ul www.besthotels.ro este gratuita. Tot fara perceperea unei taxe, pe site apare o scurta prezentare a hotelului sau motelului, impreuna cu adresa si datele de contact.

In cazul in care doriti modificarea datelor de contact, va rugam sa completati si sa ne trimiteti tabelul de mai jos.

Prezentare Generala

Nume hotel, pensiune

Judet

Localitate

Nr. Stele/Margarete

Categorie (hotel/pensiune)

Adresa completa

Coordonate GPS

Latitudine, Longitudine

Telefon

Fax

E-mail

Adresa Web

Descriere scurta

Nr. Camere

O poza (maxim 180x180)

In luna septembrie www.besthotels.ro va ofera posibilitatea de aparitie cu o prezentare completa a hotelului sau pensiunii dumneavoastra, cu toate facilitatile oferite, tarife, pozitii preferentiale sau banner postat, avand tarife preferentiale.


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Inscrierea pe portalul BestHotels continua!