24 de curse de pe Aeroportul din Timisoara, afectate de ceata

Email Imprimare PDF

 

24 de curse de pe Aeroportul din Timisoara, afectate de ceata

Activitatea pe Aeroportul International din Timisoara a fost reluata, joi la pranz, dupa ce ceata a inceput sa se ridice, in total fiind afectate 24 de curse aeriene, care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze de pe aeroportul timisorean si care inregistreaza intarzieri de pana la sapte ore.

Nicoleta Trifan, purtatorul de cuvant al Aeroportului International din Timisoara, a declarat ca activitatea s-a reluat in jurul orei 12.15, cand a aterizat prima aeronava, in total fiind afectate de ceata 24 de curse aeriene, care ar fi trebuit sa aterizeze sau sa decoleze de pe aeroportul timisorean.

Joi dimineata, 24 de curse aeriene interne si internationale au fost afectate din cauza cetii de pe Aeroportul International din Timisoara. Dintre acestea, 13 curse aveau intarzieri la aterizare, ele venind de pe aeroporturi din tara, din Ucraina, Spania si Republica Moldova. La plecare au avut intarzieri 11 curse, spre Marea Britanie, Italia, Germania si Grecia.
Pentru a cauta cazare in Timisoara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri 24 de curse de pe Aeroportul din Timisoara, afectate de ceata