Destinatii de schi. Cele mai accesibile statiuni!

Email Imprimare PDF

 

Destinatii de schi. Cele mai accesibile statiuni!

Sunt sute de statiuni de schi in Europa, unele mai ieftine, altele mai scumpe, dar avand in vedere perioada economica prin care trecem, pe cei mai multi pasionati de sporturile de iarna ii intereseaza cele mai accesibile statiuni, atat ca preturi cat si ca distanta fata de Romania.

Pentru o iesire de weekend, avem si in Romania destule partii, desi nu sunt intretinute la fel ca cele din alte tari.

Statiunile de pe Valea Prahovei: Sinaia, Predeal, Azuga sunt recunoscute drept printre cele mai scumpe locatii din tara noastra, insa sunt destinatii ideale pentru o vacanta de doua-trei zile, pentru iubitorii sporturilor de iarna din Romania. Preturile pentru cazare in aceasta zona pornesc de la 80 de lei pe noapte pentru o camera dubla, la pensiune si de la aproximativ 100 de lei pe noapte, pentru o camera la hotel.
In medie, skipass-ul pentru o zi costa in aceste statiuni 120-130 de lei.
Sinaia
Acestor resorturi foarte cunoscute li se alatura si cele din nordul Moldovei sau Maramures, acolo unde nu doar partiile sunt mai mici, ci si preturile. O noapte de cazare porneste de la 50 de lei pentru o camera dubla, iar proprietarii de pensiuni negociaza preturi mai mici si pentru serviciile legate de masa.
Insa, pentru un sejur mai lung, multe statiuni din alte tari europene, sunt mult mai ofertante.

Destinatii precum Bulgaria, Slovacia, Polonia stau foarte bine la raportul calitate pret.
In Bulgaria, de exemplu poti petrece o saptamana cu toate costurile incluse: transport, cazare, masa, skipass, iesiri “la bere”, cu mai putin de 400 de euro. Dar exista locuri accesibile si in Austria, Italia sau Franta.
Avem mai jos cateva exemple de destinatii de schi adunate din multe recomandari de pe site-urile internationale de profil.
Pentru a citi mai multe si despre domeniile schiabile de la noi din tara, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.incont.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Destinatii de schi. Cele mai accesibile statiuni!