Poiana Braşov s-a umplut de Revelion. Hotelierii vor turiştii înapoi şi în ianuarie, oferind reduceri

Email Imprimare PDF

 

Poiana Braşov s-a umplut de Revelion. Hotelierii vor turiştii înapoi şi în ianuarie, oferind reduceri

Mii de turisti au petrecut vacanta de Revelion pe partiile din Sinaia, Busteni, Predeal si Poiana Brasov, dar si in zona Bran – Moieciu – Fundata, gradul de ocupare in hotelurile si pensiunile din aceste statiuni fiind in jur de 90 la suta. De vineri pana duminica, partiile din Predeal si Poiana Brasov au fost arhipline, insa nu toti dintre acesti turisti au fost cazati in pensiuni sau hoteluri, multi dintre acestia venind doar pentru schi, sanius sau pentru a lua aer de munte, scrie ziarul Gandul.

In Poiana Brasov exista aproximativ 3.000 de locuri de cazare in hotelurile din statiune, acestea fiind ocupate in proportie de 90-95%. Unele hoteluri au avut chiar rezervari de 100% pentru seara de Revelion.

Daca preturile in timpul afluxului de turisti au fost pe masura cererii, incepand cu luna ianuarie costurile unei vacante incep sa scada, chiar si pana la jumatate.

Pentru a cauta unitati de cazare in Poiana Brasov, acccesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.gandul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Poiana Braşov s-a umplut de Revelion. Hotelierii vor turiştii înapoi şi în ianuarie, oferind reduceri