Hotelul de Gheata de la Balea Lac isi mareste capacitatea

Email Imprimare PDF

 

Hotelul de Gheata de la Balea Lac isi mareste capacitatea

Cel de-al 6-lea Hotel de Gheata de la Balea Lac, care va fi construit in acest an in Muntii Fagaras, va avea o forma asemanatoare cu cel de anul trecut, insa va avea cu 14 camere mai mult, au anuntat marti dezvoltatorii proiectului.

Lucrarile la noul Hotel de Gheata au demarat la inceputul acestei saptamani, la Balea Lac, in inima Masivului Fagaras.

Echipele de muncitori au montat primele cofraje, au trasat "amprenta" viitorului hotel si au inceput cladirea primilor pereti interiori ai obiectivului.

Desi lucrarile au inceput cu 10 zile intarziere din cauza lipsei unui strat foarte consistent de zapada, dar si a grosimii relativ mici a ghetii din lacul Balea (sursa de aprovizionare pentru mare parte a "materialelor de constructii"), se va lucra la capacitate maxima astfel incat hotelul sa fie gata la data stabilita.

Cel de-al saselea Ice Hotel de la Balea Lac va fi obiectivul principal al unui Complex de Gheata. Langa acesta va fi construita o noua Biserica de Gheata, precum si alte constructii. Toate acestea sunt parti componente ale proiectului de marketing turistic "Ice Hotel Balea Lac 2011".

Pentru a cauta unitati de cazare din Fagaras, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotelul de Gheata de la Balea Lac isi mareste capacitatea