Revelionul in Romania, mai tentant decat in strainatate?

Email Imprimare PDF

 

Revelionul in Romania, mai tentant decat in strainatate?

Petrecerea unui Revelion in tara are o serie de avantaje, printre care se numara costul mai mic al transportului, decat  in strainatate, posibilitatea savurarii unui meniu format din bucate traditionale, delicioase , ascultand colinde romanesti. In plus, agentiile de turism speculeaza  potentialul acestei perioade si propun oferte pentru toate categoriile de buget.

Preturile pentru petrecerea unui concediu in perioada Revelionului variaza intre 31 euro si  850 euro, de persoana, pentru un sejur de trei nopti, conform  datelor publicate pe infoturism.ro.

Cel mai ieftin sejur de Revelion poate fi gasit in cadrul ofertei lansate de Pensiunea Maria, clasificata la doua stele, din statiunea Baile Olanesti. Pensiunea are 11 camere, bucatarie si terasa cu gratar si percepe un tarif incepand cu 31 euro, pentru un sejur de trei nopti in perioada Revelionului.

Pentru a cauta unitati de cazare din Baile Olanesti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.bloombiz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Revelionul in Romania, mai tentant decat in strainatate?