Bucureştiul ar putea deveni destinaţie city-break în 5 ani

Email Imprimare PDF

 

Bucureştiul ar putea deveni destinaţie city-break în 5 ani

Capitala României se poate mândri cu o serie de recorduri, unele de istorie recentă, cum ar fi cea mai mare instalaţie indoor de Crăciun, altele care se văd de pe lună, cum este cazul Casei Poporului. Dacă autorităţile şi operatorii de turism îşi vor da silinţa, Bucureştiul ar putea deveni destinatie city-break pentru mii de turişti.

Directorii de hoteluri sunt sceptici atunci când vine vorba de transformarea Bucureştiului într-o destinaţie pentru turişti tradiţionali. Ei văd capitala ca pe o gazdă bună pentru evenimente, de genul seminariilor sau summit-urilor. Traian Bădulescu, consultant pe turism, spune că situaţia nu este chiar atât de rea pe cât pare.

''Am de multe ori ocazia de a vorbi cu turişti străini care mi-au spus să nu mai declarăm orasul Bucureşti un oraş urât, pentru că este chiar frumos. Mai sunt foarte multe de făcut, dar dacă au reuşit să renoveze câteva străzi din centrul vechi care s-au umplut deja de puburi, cred că în cinci ani Bucureştiul poate deveni o destinaţie de city-break'', ne-a declarat Traian Bădulescu.

Pentru a cauta unitati de cazare din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.evz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Bucureştiul ar putea deveni destinaţie city-break în 5 ani