Alternativă la Sinaia şi Predeal: Crăciun şi Revelion la Rânca

Email Imprimare PDF

 

Alternativă la Sinaia şi Predeal: Crăciun şi Revelion la Rânca

În fiecare an, zăpada se aşterne mai repede la Rânca, în Gorj, decât în alte părţi ale ţării mai ales inainte de Craciun si Revelion. Tot aici turiştii pot găsi oferte atractive pentru sărbătorile de iarnă.

Stratul de zapada este consistent la Rânca, o staţiune care, în 1995, număra o mână de cabane, dintre care cele mai răsărite erau cea a armatei şi a fabricii de ţigări, "Ciuperca". Din 2003, cine a avut ceva bani s-a apucat de construit cabane, astfel că numărul acestora a ajuns la câteva sute în prezent.

Nici autorităţile nu au stat degeaba. Dacă tot au venit investitorii în turism, edilii au dat undă verde construcţiei unei instalaţii de telescaun, care este aproape gata.

Tot pentru a atrage turiştii, au fost construite şi câteva pârtii de schi, însă acestea sunt numai bune pentru începători sau cei care se descurcă binişor. Pârtiile pentru schiorii cu experienţă urmează să fie amenajate.

Pentru a cauta unitati de caazare din Ranca, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.evz.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Alternativă la Sinaia şi Predeal: Crăciun şi Revelion la Rânca