Vacanță începând de la 50 de lei pe noapte, în Defileul Crișului

Email Imprimare PDF

 

Vacanță începând de la 50 de lei pe noapte, în Defileul Crișului

Orădenii care vor să evadeze la munte în acest weekend, pot opta pentru Defileul Crișului. Pensiunile din zonă au cazare începând de la 50 de lei pentru o persoană. Iar pentru a-și umple timpul si a avea o vacanta interesanta, turiștii pot face rafting, alpinism, treking sau alte activități inedite.

Ce puteţi face la munte în acest weekend în Crișana, Banat și Hunedoara.

Potrivit Mariei Tătar, președintele Autorității Naționale pentru Turism Rural, Ecologic și Cultural, în ceea ce privește cazarea în Defileul Crișului, prețurile pornesc de la 50 de lei pe noapte la pensiune, iar masa costă în jur de 60 de lei pe zi.

"Avem prețuri pe categorii. Pentru cameră cu baie și televizor tariful e de 70 de lei pe persoană, în cazul în care stă două nopți. Pentru grupuri de studenți și elevi prețul este de 30 de lei pe persoană. Pentru grupuri de peste 15 persoane avem un pachet cu 50 de lei cazarea, două nopți", spune Carmen Cozma, proprietarul unei cabane din Vadu Crișului.

Le Pensiunea Roua Munților, situată la ieșirea din Defileul Crișului, cazarea costă 100 de lei pe noapte, într-o cameră de două persoane. Camerele sunt dotate cu baie cu duș și internet. Aceasta pensiune are foișor, terasă, loc de joacă pentru copii. Daca doriti sa va petreceti vacanta Pensiunea Cascada Crișului, cazarea costă 60 de lei. Cei care vor să meargă la Șuncuiuș, la Vila Bianca cazarea costă 100 de lei pe noapte, în cameră dublă.

Pentru mai multe informatii referitoare la cazare in judetul Bihor, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanță începând de la 50 de lei pe noapte, în Defileul Crișului