Tarom introduce trei zboruri directe noi catre Madrid

Email Imprimare PDF

 

Tarom introduce trei zboruri directe noi catre Madrid

Compania Tarom suplimenteaza, incepand cu 20 noiembrie, numarul de zboruri directe saptamanale Bucuresti-Madrid, astfel ca numarul acestora ajunge de la 7 la 10, a anuntat luni operatorul.

Noile curse directe Tarom au program dupa-amiaza, respectiv in zilele de luni, miercuri si vineri cu plecare la ora 15:05 din Bucuresti si aterizare la 18:05 in Madrid si in zilele de marti, joi si duminica, cu plecare la ora 19:00 si aterizare la ora 23:35.

Tarom mai are trei zbouri catre Madrid, cu escala la Cluj, astfel ca numarul total este de 13.

In sezonul de iarna 2010-2011, compania opereaza in 49 de destinatii, acoperind tari din Europa, Africa de Nord si Orientul Mijlociu.

In 2009, operatorul aerian a inregistrat o cifra de afaceri de 191,4 milioane de euro, iar in primele 7 luni ale acestui an a transportat 1,12 milioane pasageri, iar gradul mediu de incarcare a fost de 61%, in crestere cu peste 8 puncte procentuale fata de perioada similara a anului trecut.

Pentru anul 2010, Tarom estimeaza peste 2 milioane de pasageri transportati si un grad de incarcare de peste 60%.
Pentru mai multe unitati de cazare din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Tarom introduce trei zboruri directe noi catre Madrid