Hotel Epoque se alatura unui grup international de hoteluri exclusiviste. Care vor fi beneficiile?

Email Imprimare PDF

 

Hotel Epoque se alatura unui grup international de hoteluri exclusiviste. Care vor fi beneficiile?

Deschis in urma cu o luna, hotel-boutique Epoque devine primul membru din Romania a grupului de hoteluri independente Worldhotels. Echipa de management vorbeste despre motivele acestei afilieri si rezultatele pe care le estimeaza pentru primul an de activitate.

Proprietatile membre Worldhotels se adreseaza unui profil turistic distinct, acela al calatorilor independenti ale caror criterii de selectie sunt gradul inalt de personalizare a serviciilor, culoare locala si un caracter inconfundabil.

“Pentru un hotel independent este imposibil sa supravietuiasca fara sa se afilieze unui grup mai mare de hoteluri, care sa ii ofere expertiza si vizibilitate pe pietele internationale”, explica Antony Kuhnen, directorul general al hotelului, cu privire la necesitatea acestei alaturari.

In ceea ce priveste rezultatele pe care le asteapta in urma acestui demers, Kuhnen spune ca isi propune ca peste o perioada de un an, rata de ocupare a hotelului sa fie de 58%, iar 20% din aceasta valoare sa fie furnizata de sistemul de rezervari online propus de Worldhotels.

Worldhotels este un sistem de rezervari complet integrat si beneficiaza de tehnologii care asigura rate parity in toate sistemele de rezervari si GDS conectate la Worldhotels. Epoque Hotel va beneficia astfel de expunere totala in peste 100 de sisteme active in industria ospitalitatii.

Pentru a gasi informatii si despre alte hoteluri din capitala, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Hotel Epoque se alatura unui grup international de hoteluri exclusiviste. Care vor fi beneficiile?