Noi companii aeriene in Romania ?!?

Email Imprimare PDF

Exista posibilitatea ca ‘Pegasus’ (companie aeriana tip low cost din Turcia) sa-si faca intrarea pe piata din tara noastra incepand cu luna Ianuarie 2011, cand s-ar putea sa fie lansata o noua cursa pe ruta Otopeni (Bucuresti)- Istanbul.

Si celebra companie Qatar Airways, ar putea sa efectueze primul zbor din Romania cu plecare de la Bucuresti (Otopeni) la Doha, cu escala la Budapesta.

Inca nu s-a semnat un contract, dar daca toate demersurile vor decurge bine, operatorul din Qatar Airways isi va incepe zborurile in 17 Ianuarie 2010, iar operatorul turc tot in Ianuarie, intr-o zi ce urmeaza a fi stabilita.
Daca toate vor fi bune si frumoase, atunci noile curse vor fi efectuate (pentru inceput) avand o frecventa de 4 ori pe saptamana, plus ca vor fi curse tip tur-retur.

Astfel, zborul pe ruta Doha-Budapesta-Bucuresti si retur va fi unul de la care se asteapta multe, si in plus mai este foarte probabil, ca si alti operatori intercontinentali sa vina, transformand in acest fel Aeroportul Otopeni, intr-un hub intercontinental dintr-un hub care actualmente este doar regional.

Pentru a cauta mai multe unitati de cazare din Bucuresti, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.stirituristice.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Noi companii aeriene in Romania ?!?