Braşov: Uniune pentru servicii turistice de calitate

Email Imprimare PDF

 

Braşov: Uniune pentru servicii turistice de calitate

Oraşele din regiunea munţilor Carpaţi, printre care se numără şi numeroase staţiuni din Braşov şi de pe Valea Prahovei,  se vor promova mai uşor şi peste hotare, după ce experţii din industria turismului s-au unit într-o organizaţie.

„Carpathian tourism cluster Romania" este o organizatie nonguvernamentală non profit, înfiinţată la iniţiativa Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Braşov, ce are ca obiective dezvoltarea produselor şi servicii turistice avand o calitate superioara, modernizarea şi inovarea acestora, pentru creşterea interesului pieţelor externe şi interne pentru Munţii Carpaţi, ca destinaţie turistică.

Planul de acţiuni privind promovarea regiunilor turistice montane poartă denumirea "România - Exploraţi grădina Carpaţilor". Obiectivele cele mai importante sunt creşterea competitivităţii prin optimizarea lanţului de valori în industria turismului local şi îmbunătăţirea calităţii unor serviciii turistice, pentru a atinge standardele europene. Clusterul este integrat într-o reţea de turism internaţional.

Pentru a cauta unitati de cazare din orasul Brasov, accesati aceasta sectiune a site-ului nostru.

Citeste mai mult...

Sursa: www.adevarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Braşov: Uniune pentru servicii turistice de calitate