Ce se va intampla din 2016 cu hotelurile care ofera servicii sub standardul de clasificare

Email Imprimare PDF

Ce se va intampla din 2016 cu hotelurile care ofera servicii sub standardul de clasificare

 

Din sezonul viitor, hotelurile care nu oferă servicii proporţional cu numărul de stele nu vor mai funcţiona. În urma controalelor, inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Turism au descoperit că 34% dintre unităţile de cazare le oferă turiştilor servicii sub standard, la preţuri foarte mari.

Cele mai multe hoteluri găsite cu nereguli şi care nu au respectat caracteristicile clasificării sunt în Eforie, Neptun şi Saturn.

Complexul de două stele Bran, Brad, Bega din Eforie Nord a fost recent declasificat. Alte patru - Belvedere si Amfiteatru din Neptun Olimp, Semiramis şi Aida din Saturn - au pierdut câte o stea şi au primit între 20.000 şi 50.000 de lei amendă, după ce inspectorii Autorităţii pentru Turism au găsit în camere mucegai, lenjerie pătată, rugină pe instalaţiile sanitare şi mobilier putred.

Responsabilii guvernamentali din domeniu spun că nicio unitate hotelieră nu va mai funcţiona sezonul următor dacă nu va oferi turiştilor servicii proporţionale cu numărul de stele.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Ce se va intampla din 2016 cu hotelurile care ofera servicii sub standardul de clasificare