Te-ai gândit unde îţi vei petrece vacanţa de iarnă? Oferte tentante de la agenţiile de turism

Email Imprimare PDF

Te-ai gândit unde îţi vei petrece vacanţa de iarnă? Oferte tentante de la agenţiile de turism

 

Turiștii români se gândesc în avans la vacanța de iarnă, atrași de ofertele cu reduceri de până la 50% lansate de cele mai inovative agenții de turism și hoteluri din România, în cadrul celei de-a doua ediții a programului "Înscrieri Ultra-Timpurii de iarnă", potrivit operatorilor de turism citaţi de Agerpres.

Sinaia, Bușteni, Predeal și Poiana Brașov rămân în topul preferințelor turiștilor români cu o cotă de 38%, fiind urmate de Călimănești-Căciulata (19%) și Băile Felix (16%). Deși sunt considerate destinații mai scumpe, stațiunile de pe Valea Prahovei vor atrage în continuare cei mai mulți turiști, datorită tradiției pentru sporturile de iarnă, cu atât mai mult acum, când există beneficiul reducerilor de până la 50%, prin programul "Înscrieri Ultra-Timpurii", spun operatorii.

Astfel, pentru un sejur de 4 nopți, cu demipensiune și masă festivă de Revelion, la un hotel de 3 stele din Predeal, turiștii vor achita în perioada programului 'Înscrieri Ultra-Timpurii' un preț redus la 1.750 lei, față de 3.500 lei — prețul standard — sau, pentru iubitorii de pensiuni tradiționale, la 4 margarete în Maramureș cu 3 nopți cazare și pensiune completă, aceștia beneficiază de o reducere de până la 500 lei/persoană, prețul promoțional al unui sejur fiind de 1.075 lei. Pentru a beneficia de aceste reduceri, turiștii trebuie să-și rezerve vacanța.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.antena3.ro


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Te-ai gândit unde îţi vei petrece vacanţa de iarnă? Oferte tentante de la agenţiile de turism