Salina Turda, cu 10 grade in interior, refugiu in fata caniculei pentru zeci de mii de turisti

Email Imprimare PDF

Salina Turda, cu 10 grade in interior, refugiu in fata caniculei pentru zeci de mii de turisti

 

Salina Turda, din judetul Cluj, este pentru zecile de mii de vizitatori din fiecare luna si un loc de refugiu in fata caniculei, in conditiile in care ofera o temperatura medie de 10 - 12 grade, la care oamenii pot juca mini-golf, bowling, tenis de masa sau pot urca in roata panoramica.
Directorul Salinei Turda, Simona Baciu, declara ca turistii care ajung in salina stau aici in jur de trei - patru ore, avand la dispozitie o serie de modalitati de petrecere a timpului liber, scrie Mediafax.

"Salina Turda este si un loc de refugiu in perioade de canicula, intrucat ofera turistilor care aleg sa stea in salina o temperatura medie de 10 - 12 grade. Turistii care vin petrec circa trei - patru ore in interior, avand la dispozitie o serie de modalitati de petrecere a timpului liber. Pe langa vizitarea celor trei mine ale Salinei Turda - Rudolf, Terezia si Ghizela - turistii pot juca mini-golf, bowling, tenis de masa, pot urca in roata panoramica sau se pot da cu barcile pe lacul din interior. Zilnic, pe perioada verii, sunt inregistrati peste 2.500 de vizitatori, dar avem si perioade de varf in care intra in salina si 5.000 de persoane”, a spus Baciu.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Salina Turda, cu 10 grade in interior, refugiu in fata caniculei pentru zeci de mii de turisti