Cati turisti au fost la mare in cel mai aglomerat weekend din an

Email Imprimare PDF

Cati turisti au fost la mare in cel mai aglomerat weekend din an

 

A fost cel mai cald weekend din acest an, iar asta s-a văzut şi în cifrele înregistrate pe litoral: 200.000 de oameni au vrut să se bucure de soare şi de mare. Primii care s-au grăbit de profite de valul de turişti au fost administratorii plajelor, care mai că au lipit şezlongurile şi aproape că le-au pus în apă, doar doar să încapă toată lumea.

În apă, pe şezlonguri sau pe cearşafuri, turiştii s-au înghesuit să se bucure de vremea generoasă de pe litoral

În unele zone din Mamaia, în special în partea de sud a staţiunii, era aproape imposibil să te mai deplasezi printre cei care au venit să se bronzeze.

Din dorinţa de a face cât mai mulţi bani, administratorii plajelor au poziţionat şezlongurile extrem de apropiate. Iar primul rând de scaune pliabile era aproape în mare.

Deşi se aşteptau la aglomeraţie pe drumul spre casă, pe autostradă nu au fost niciun fel de probleme De când a început sezonul, staţiunea Mamaia nu a avut niciodată mai mulţi vizitatori ca în acest weekend. Peste 200.000 de turişti spun hotelierii că au venit, sâmbătă şi duminică, pe litoral.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.roRezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Cati turisti au fost la mare in cel mai aglomerat weekend din an