Wizz Air introduce o noua ruta din Cluj

Email Imprimare PDF

Wizz Air introduce o noua ruta din Cluj

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a anuntat joi o noua ruta de la baza sa din Cluj-Napoca. Incepand din 19 decembrie, Wizz Air va opera doua zboruri pe saptamana, martea si sambata, din Cluj-Napoca catre Dubai World Central Airport.

Wizz Air a fost prima companie aeriana care a operat zboruri catre Dubai World Central in 2013.  Aeroportul a fost conceput pentru a deveni principalul centru de aviatie din regiune si este prognozat sa devina unul dintre cele mai tranzitate aeroporturi din lume in urmatorii zece ani.

Cu acest nou serviciu, Wizz Air ofera in total 93 rute catre 42 destinatii din 15 de tari, de pe opt aeroporturi din Romania, cu doua rute care conecteaza acum Romania de Emiratele Arabe Unite.  Biletele pe noua ruta Wizz Air catre Dubai vor fi puse in vanzare incepand de joi si pot fi rezervate pe wizzair.com incepand de la 269 de lei, pret pe segment de zbor.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro


Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air introduce o noua ruta din Cluj