Prima cursa charter din Romania catre Iordania

Email Imprimare PDF

Prima cursa charter din Romania catre Iordania

 

Turoperatorul Cocktail Holidays lanseaza in premiera pentru Romania zboruri charter saptamanale pentru Iordania, incepand din luna septembrie. Peste 1.300 de romani sunt estimati sa isi petreaca vacanta la Marea Rosie si la Marea Moarta, in 2015.

Pachetele turistice de opt zile cu sapte nopti de cazare pornesc de la 560 de euro, incluzand transportul cu avionul, cazarea la hoteluri de trei, patru sau cinci stele, transferuri, asistenta turistica, asigurare medicala si storno. 

Turoperatorul Cocktail Holidays estimeaza ca peste 1.300 de romani vor merge anul acesta, dupa introducerea charterului, in vacanta in Iordania. Pentru a le facilita accesul, autoritatile iordaniene au renuntat, din 21 mai, la viza de intrare pentru ei. 

Iordania era pana acum o destinatie de excursie optionala de o zi-doua la Petra, Amman sau Betania, pentru turistii care mergeau in Israel sau Egipt, sau de vacanta individuala, cu zboruri de linie ale Tarom si cu ghid vorbitor de limba romana. 

Zborurile charter vor fi operate de compania Tarom, cu plecare doar din Bucuresti, spre Aqaba, statiunea iordaniana de la Marea Rosie, in fiecare marti.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Prima cursa charter din Romania catre Iordania