România, destinație de vacanță pentru 25.000 de turiști israelieni, în 2015

Email Imprimare PDF

România, destinație de vacanță pentru 25.000 de turiști israelieni, în 2015

 

Un turist israelian cheltuie de cel puțin 3-4 ori mai mult decât un turist român, a declarat vineri, noul președinte al Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, Aurelian Marin, care a apreciat eforturile touroperatorului Meshek Wings de a aduce în România turiști israelieni. Eforturi care au dat roade. Meshek Wings a adus anul trecut în România nu mai puțin de 18.000 de turiști israelieni, care au cheltuit în țara noastră circa 4,5 milioane dolari.

Anul acesta, Meshek Wings va aduce 25.000 de turişti israelieni în România, care vor cheltui 6,5 milioane dolari. Touroperatorul israelian are în plan, pentru 2015, aducerea a circa 10.000 de turiști pe programe de city break pentru București, iar pe litoralul românesc Meshek Wings estimează un număr de 4700 de turiști, sezonul urmând să se prelungească până pe 15 septembrie. Totalul estimat de turiști israeleni care vor sosi în România prin Meshek Wings în acest an este de 25.000.

Aurelian Marin a subliniat că promovarea României trebuie să se focuseze pe zonele de unde avem șanse reale să aducem turiști în țara noastră, cum este Israelul. Potrivit reprezentanților Meshek Wings, România este foarte cunoscută în Israel datorită comunității foarte mare de români. Președintele ANAT, a subliniat totodată că în România, “parcă ne e frică să facem incoming” și că „încă nu conștientizăm cât de mare e potențialul în România pe partea de incoming”.

Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării  a subliniat totodată că Israelul este piața cea mai importantă pentru incoming-ul pe litoralul românesc și că ALDD va demara o campanie de promovare în Israel, un spot radio despre Mamaia, care va fi difuzat pe mai multe posturi de radio din Israel. “Pentru vara 2015 estimăm că turiștii israelienii vor cheltui 1,5 milioane euro doar pentru servicii de cazare și încă 1,5 milioane euro pe drumeții, atracții, servicii de masă ș.a.”, a declarat Corina Martin.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri România, destinație de vacanță pentru 25.000 de turiști israelieni, în 2015