Matichescu (ANT): Serviciile şi produsele turistice trebuie îmbunătăţite semnificativ pentru ca România să-şi poată valorifica patrimoniul turistic

Email Imprimare PDF

 

Matichescu (ANT): Serviciile şi produsele turistice trebuie îmbunătăţite semnificativ pentru ca România să-şi poată valorifica patrimoniul turistic

 

Serviciile și produsele oferite turiștilor în România ar trebui îmbunătățite semnificativ pentru ca țara să-și poată valorifica patrimoniul turistic, pentru dezvoltarea unui turism competitiv și pentru consolidarea poziției de top a destinației turistice România, a declarat, joi,Mirela Matichescu, vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Turism (ANT), la deschiderea ediției de primăvară a Târgului de Turism al României.

,,Ministerul Economiei, Comerțului și Turismului prin Autoritatea Națională pentru Turism oferă cadrul legal pentru aceasta.
Trebuie să lucrăm la modernizarea serviciilor și produselor, în special din punct de vedere al îmbunătățirii structurii unităților de cazare și a calității acestora. Calitatea serviciilor turistice oferite este o metodă importantă de promovare. Consider ca se fac pași importanți în acest sens, adoptarea Normelor metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare, a licențelor și brevetelor de turism, unde se fac referiri clare la personalul angajat din această industrie fiind unul din aceștia‘, a spus Mirela Matichescu.

Oficialul ANT consideră că Târgul de Turism al României (TTR) este un prilej excelent pentru întâlnirea dintre agențiile de turism, tour-operatorii, hotelurile, pensiunile și asociațiile de promovare și consumatorii finali.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

CITESTE MAI MULT...

Sursa: www.financiarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Matichescu (ANT): Serviciile şi produsele turistice trebuie îmbunătăţite semnificativ pentru ca România să-şi poată valorifica patrimoniul turistic