Rewe isi trimite toate brandurile de turism in Romania: ITS Billa, cea mai noua intrare

Email Imprimare PDF

Rewe isi trimite toate brandurile de turism in Romania: ITS Billa, cea mai noua intrare

 

Compania de turism ITS Billa, parte a grupului Rewe, va intra pe piata romaneasca. ITS Billa este o agentie de turism cunoscuta pentru vacantele la preturi mici, a declarat Radu Colfescu, directorul general al Dertour Romania. ITS Billa Reisen este singurul brand turistic cu care Rewe nu era prezent pe plan local.

Dertour este prezent pe piata romaneasca de 11 ani, ca reprezentanta a Der Touristik. Daca la deschidere, in anul 2004, Dertour Romania reprezenta doar brandurile Dertour, Meier’s Weltreisen si Adac Reisen, in anii urmatori li s-au adaugat acestora si alte branduri de turism ale grupului, precum ITS, Jahn Reisen, Tjaereborg (in prezent Travelix).

"Incepand cu 2 februarie, Rewe intra in Romania si cu ITS Billa Reisen, ultimul brand de turism cu care nu era prezenta pe piata din tara noastra. ITS Billa Reisen pune accent pe oferte cu tarife mici, functionand dupa conceptul cel mai mic pret garantat, oferind vacante in destinatii de interes general din Europa si in destinatii exotice", a spus Colfescu. El a adaugat ca o alta particularitate a noului brand o reprezinta pachetele cu zbor charter din Viena.

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Rewe isi trimite toate brandurile de turism in Romania: ITS Billa, cea mai noua intrare