Adoptarea unei noi Legi a turismului, una din prioritățile ministrului Mihai Tudose

Email Imprimare PDF

 

Adoptarea unei noi Legi a turismului, una din prioritățile ministrului Mihai Tudose

 

Ministrul Economiei, Comerțului și Turismului, Mihai Tudose s-a întâlnit astăzi, 13 ianuarie a.c., cu reprezentanții asociațiilor patronale din industria de turism, se precizează într-un comunicat al Ministerului.

În cadrul discuţiilor, Ministrul Mihai Tudose le-a declarat celor prezenţi că una dintre priorităţile mandatului său o reprezintă adoptarea unei noi Legi a turismului care să permită o mai bună reglementare a sectorului, în sensul creşterii calităţii serviciilor turistice din ţara noastră şi o mai bună promovare a industriei pe piețele externe. În acest sens, a fost agreat un calendar de lucru cu membrii asociațiilor reprezentative din industria de turism, astfel încât, până la data de 15 februarie a.c., să fie definitivată forma proiectului de lege care va fi supusă dezbaterii publice.

La rândul lor, reprezentanții asociaţiilor patronale din turism, i-au solicitat Ministrului Economiei, Comerțului și Turismului continuarea programelor de promovare existente care s-au dovedit eficiente şi consultarea prealabilă cu mediul de afaceri în elaborarea noilor strategii care vor reglementa acestor sector. “Continuăm ceea ce este bun în materie de programe de promovare a turismului dar doresc să implementăm noi forme de sprijin pentru această industrie, astfel încât să crească ponderea acestui sector în Produsul Intern Brut al României”, le-a declarat celor prezenţi, Ministrul Mihai Tudose.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Adoptarea unei noi Legi a turismului, una din prioritățile ministrului Mihai Tudose