O legendă a ski-ului alpin, consilier în turism de iarnă al ministrului de turism bulgar

Email Imprimare PDF

 

 O legendă a ski-ului alpin, consilier în turism de iarnă al ministrului de turism bulgar

 

Marc Girardelli, o legendă a ski-ului alpin, va fi consilier in turism de iarna al ministrului de turism bulgar, informează agenția bulgară de presă Novinite. Angelkova a anunțat în luna decembrie că îl va consulta pe Girardelli pe probleme referitoare la turismul de iarnă.

Potrivit ministrului turismului bulgar, principalul obiectiv al Bulgariei este de a obține recunoaștere ca destinație turistică de vizitat pe tot parcursul anului (nu doar pe timp de vară) și de a se situa printre primele 5 piețe din Europa.

Ministrul bulgar al turismului a prezentat și alte priorități precum crearea unei strategii naționale durabile în domeniul turismului cu un focus pe brandurile regionale, crearea unei strategii naționale de marketing, înființarea unui fond național destinat infrastructurii turistice și atracțiilor turistice, clarificarea statusului legal și de management al stațiunilor naționale, și dezvoltarea unor tipuri specifice de turism.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri O legendă a ski-ului alpin, consilier în turism de iarnă al ministrului de turism bulgar