Record în turismul elen: 21,5 milioane vizitatori în 2014. Prognoza pentru 2015, pozitivă

Email Imprimare PDF

 

Record în turismul elen: 21,5 milioane vizitatori în 2014. Prognoza pentru 2015, pozitivă

 

După numărul record de 21.5 milioane vizitatori înregistrat de turismul elen în 2014, operatorii de turism din Grecia estimează depășirea obiectivelor și în 2015. Perspectivele pentru turismul grec în 2015 rămân pozitive în ciuda unui climat de incertitudine în rândul opiniei publice cu privire la Grecia, creat de o mare parte a mass-mediei internaționale care reflectă alegerile din 25 ianuarie, susține președintele Asociației companiilor din turism din Grecia (SETE), Andraes Andreadis.

“Odată cu creșterea calității produselor și serviciilor noastre, dar și datorită prețurilor competitive care au fost îmbunătățite de recentele devalorizări ale monedei euro și de scăderea prețurilor la petrol, suntem încrezători că vom fi într-o poziție de a atinge și chiar depăși țintele noastre în 2015”, a declarat Andraes Andreadis, citat de presa elenă.

Președintele SETE a subliniat că relaxarea pre-rezervărilor spre sfârșitul lunii decembrie - în mare parte datorită temerilor legate de ieșirea Greciei din zona euro - a fost compensată de știri pozitive referitoare la o creștere a capacității de zbor planificată pentru 2015 comparativ cu anul precedent, pentru majoritatea destinaților din Grecia, precum și a știrilor despre un proces electoral pașnic.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Record în turismul elen: 21,5 milioane vizitatori în 2014. Prognoza pentru 2015, pozitivă