Care e starea partiilor de schi din tara

Email Imprimare PDF

 

Care e starea partiilor de schi din tara

 

Sute de turisti se afla pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri.

La Azuga administratorii domeniului schiabil au pus in functiune si tunurile de zapada pentru a face functionale toate partiile din statiune. Se schiaza pe partiile Cazacu Incepatori si Cazacu Scoala, fiind deschisa si partia Sorica, transmite Mediafax.  

In Busteni, sute de turisti se afla pe partia Kalinderu si in parcul de distractie de la baza domeniului schiabil. Si la Sinaia sunt practicabile partiile de mare altitudine dinValea Dorului si Valea Soarelui. Pe partiile din statiunile Poiana Brasov si Predeal, unde stratul de zapada masoara 30 - 40 de centimetri, fiind puse in functiune si tunurile de zapada.

In Poiana Brasov, se poate schia in conditii foarte bune pe toate partiile din statiune, inclusiv in partea inferioara a Masivului Postavarul. Cele mai aglomerate partii din Poiana Brasov sunt Bradul, Lupului, Drumul Rosu si Sulinar. Si pe partiile din Predeal se schiaza in conditii foarte bune, fiind puse in functiune cele zece tunuri de zapada.   

Sute de turisti au luat cu asalt si zonele montane din judetul Sibiu, unde profita din plin de stratul consistent de zapada, care, potrivit meteorologilor, atinge aproape un metru la Balea Lac si depaseste 30 de centimetri la Paltinis.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Care e starea partiilor de schi din tara