Harta partiilor de schi din Romania

Email Imprimare PDF

 

Harta partiilor de schi din Romania

 

România are 154 de pârtii de schi omologate, cele mai multe cu lungimi de până într-un kilometru, potrivit bazei de date a Ministerului Turismului aferentă anului trecut, publicată pe site-ul turism.gov.ro.

În total au fost amenajaţi 136 de kilometri de pârtie în 19 judeţe.In 14 decembrie faci cumparaturi pe ultima 100 de metri in peste 750 metri patrati de oferte speciale.

În ultimii cinci ani, Guvernul a investit sume uriașe pentru dezvoltarea și amenajarea pârtiilor de schi din România. Însă, fără o promovare adecvată a acestora, investiția riscă să fie realizată degeaba.

Începând cu anul 2009 și până în prezent, instituția guvernamentală responsabilă de turism, în trecut Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, iar în prezent Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism (DIMMMAT), a plătit o sumă totală de 557,6 milioane de lei (aproximativ 130 milioane de euro) pentru realizarea unui număr de 19 proiecte legate de domeniul schiabil din România.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.money.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Harta partiilor de schi din Romania