Preturile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinatii

Email Imprimare PDF

 

Preturile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinatii

 

Preturile biletelor de avion pentru mai mult de 30 de destinatii din Europa scad chiar si de trei ori din luna ianuarie, ajungand la mai putin de 50 de euro pentru o calatorie dus-intors in orase precum Roma, Paris, Londra sau Barcelona, potrivit unei analize a agentiei de turism onine Vola.ro.

In Londra, una dintre capitalele europene preferate de romani, un zbor in luna decembrie costa peste 200 euro si poate depasi chiar 350 euro pentru perioada sarbatorilor de iarna. Din a doua jumatate a lunii ianuarie, insa, se pot gasi bilete catre capitala Marii Britanii la aproximativ 35 euro, potrivit reprezentantilor agentiei de turism Vola.ro.

Spre Roma, o alta destinatie cautata de turistii romani, pretul unui bilet in decembrie depaseste 150 de euro si poate ajunge chiar la 300 euro in anumite intervale. In schimb, pentru lunile ianuarie sau februarie, biletele de avion dus-intors spre Roma vor avea preturi care pornesc de la 30 euro.

Alte destinatii cu preturi de pana la trei ori mai mici incepand cu primele luni ale lui 2015 sunt Barcelona, Paris, Milano sau Treviso.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Preturile biletelor de avion scad din ianuarie sub 50 de euro pentru peste 30 de destinatii