Revelion 2015, pe plaja: "Clientii au inceput sa faca rezervari inca dinainte de a pleca in vacanta de vara"

Email Imprimare PDF

Revelion 2015, pe plaja:

 

Sa se intinda pe plaja la umbra palmierilor sau sa admire largul marii de pe o nava de croaziera. Asa aleg sa intre in noul an tot mai multi romani, care sunt dispusi sa scoata din buzunar cateva mii de euro. Unde mai pui ca multi isi fac rezervarile dinainte de concediul din vara, sustin reprezentantii agentiei de turism Perfect Tour.

Revelion 2015, sub palmieri: cele mai "cumparate" destinatii

Asa ca Maldive, Tunisia, Argentina, Brazilia, Singapore si Myanmar sunt destinatiile pentru care s-au grabit sa se inscrie clientii Perfect Tour pentru Revelion 2015. Dintre toate acestea, cea mai ieftina destinatie pentru Revelion 2015 este Tunisia, unde cu 1.160 de euro poti face un circuit de 9 zile (Cartagina, Sidi Bou Said, El Djem, Insula Djerba, Matmata, Douz, Tozeur, Metlaoui, Kairouan) incepand din 28 decembrie. Pretul acopera 8 nopti de cazare pentru o persoana la un hotel de 4 stele, bilete de avion, taxe de aeroport, demipensiune pe toata durata programului si pranz in ziua a 6-a, masa festiva de Revelion, tururile si intrarile la o serie de obiective turistice, trasportul in Tunisia, insotitorul de grup din partea agentiei, tips-urile pentru ghizii si soferii locali si asigurarea de calatorie.

Cu 1.999 dolari de persoana va asigurati Revelionul 2015 intr-o croaziera pe ruta Singapore - Malaezia - Tailanda - Myanmar - Singapore. Tariful acopera 14 nopti de cazare pe vas, toate mesele cu bauturi nealcoolice, petrecerea din noaptea dintre ani si accesul in sala de fitness.

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Revelion 2015, pe plaja: "Clientii au inceput sa faca rezervari inca dinainte de a pleca in vacanta de vara"