Romanii vor sa cumpere cu un an inainte vacanta de vara in strainatate, dar sa dea cu 50% mai putin

Email Imprimare PDF

Romanii vor sa cumpere cu un an inainte vacanta de vara in strainatate, dar sa dea cu 50% mai putin

 

Agentiile de turism incep sa lanseze ofertele de vara pentru strainatate din octombrie, dupa ce au constatat ca tot mai multi romani vor sa cumpere pachete de vacanta in Turcia sau Grecia inca din toamna, dar sa plateasca mai putin cu 50% decat daca le-ar cumpara inainte de plecare, potrivit Paralela 45.

"Din solicitarile primite la agentiile noastre am constatat ca numarul romanilor dispusi sa-si cumpere inca din octombrie un zbor charter pentru vara anului viitor intr-o destinatie din strainatate este de peste doua ori mai mare decat anul trecut. Cei care rezerva acum au inteles ca platesc pe vacanta de vara cu 10% mai putin decat daca ar achizitiona sejurul in ianuarie si cu 50% mai putin fata de cei care cumpara acelasi pachet in vara, inainte de plecare", a declarat agentiei Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania.

El spune ca se ajunge astfel ca o saptamana de cazare all inclusive in vara la un hotel de cinci stele din Antalya, incluzand zborul cu avionul, sa poata fi cumparata in octombrie si cu 500 de euro. "Paralela 45 este prima agentie din Romania care a lansat charterele anului 2015 la data de 1 octombrie 2014, prin programul Turbo Early Booking. Cei care cumpara prin acest program platesc 30% in momentul rezervarii, iar restul se achita inainte de plecare", a adaugat Alin Burcea, citat de Mediafax.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Romanii vor sa cumpere cu un an inainte vacanta de vara in strainatate, dar sa dea cu 50% mai putin