Topul celor mai ieftine destinatii externe de Revelion: 5 orase costa sub 400 euro

Email Imprimare PDF

 

Topul celor mai ieftine destinatii externe de Revelion: 5 orase costa sub 400 euro

 

Roma, Istanbul si Madrid sunt cele mai ieftine destinatii din strainatate in care romanii isi pot petrece Revelionul de anul acesta, preturile pentru un city break in acea perioada pornind de la 282 euro, potrivit portalului de turism Vola.ro.

"In acest moment, preturile pentru toate pachetele noastre de Revelion sunt cu aproximativ 10% mai mici decat cele de anul trecut, fapt datorat introducerii mai multor curse low cost, dar si a ofertelor de early booking pe care le punem la dispozitia clientilor", a declarat Ioana Balanescu, manager turism Vola.ro.  

Pretul de 282 euro de persoana este disponibil pentru Roma si include transport cu avionul, 4 nopti de cazare in perioada 30 decembrie – 3 ianuarie si asigurare medicala. Urmatorul in top este Istanbulul, unde acelasi tip de pachet poate fi cumparat cu 346 euro de persoana. Cu putin peste 350 euro sunt disponibile destinatii precum Madrid, Atena sau Amsterdam, unde pachetul de Revelion are preturi de 351 euro, 360 euro, respectiv 380 euro, in care sunt incluse biletul de avion, cazare pentru 4 nopti si asigurarea medicala.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Topul celor mai ieftine destinatii externe de Revelion: 5 orase costa sub 400 euro