Englezii sunt primii care si-au rezervat camere in Hotelul de Gheata de la Balea

Email Imprimare PDF

 

Englezii sunt primii care si-au rezervat camere in Hotelul de Gheata de la Balea

 

Cateva agentii de turism din Marea Britanie au rezervat deja camere in singurul hotel de gheata din Romania, cel care va fi gata, daca va fi suficienta zapada, pe 25 decembrie, la peste 2.000 de metri altitudine, in muntii Fagarasului, la Balea Lac, a declarat Vasilica Popa, reprezentanta Hotel of Ice (Hotelul de Gheata) Balea.

"Deja avem rezervari facute, majoritatea de la agentii de turism din Anglia. Avem camere rezervate pentru 31 decembrie, dar si pentru anul viitor, pe 18 februarie. Deocamdata, nu am fixat tarifele de cazare, este posibila o crestere, insa nu am stabilit. Anul trecut tarifele de cazare pentru o noapte, intr-o camera dubla, la Hotel of Ice, tariful a fost de 400 de lei, iar in iglu, de 600 de lei", a precizat Vasilica Popa pentru Agerpres

Si in acest an, Hotel of Ice de la Balea Lac va avea o capacitate de 12 camere, iar turistii care vor mai multa intimitate vor avea la dispozitie trei igluuri, toate cu pat dublu matrimonial in interior. Proprietarii Hotel of Ice de la Balea Lac spera sa fie o iarna bogata in zapada si geroasa, ca durata de viata a ineditului hotel sa fie cat mai lunga. Daca va exista zapada suficienta, atunci Hotel of Ice va fi gata cel tarziu de Craciun si din experienta anilor trecuti, acesta va rezista pana in aprilie 2015.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.business24.ro

 

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Englezii sunt primii care si-au rezervat camere in Hotelul de Gheata de la Balea