Agentiile de turism il acuza pe ministrul Florin Jianu ca le-a nedreptatit

Email Imprimare PDF

 

Agentiile de turism il acuza pe ministrul Florin Jianu ca le-a nedreptatit

 

Agentiile de turism se simt nedreptatite de declaratia ministrului pentru IMM si Turism, Florin Jianu, care a declarat ca schema de ajutor de stat este finalizata si ca aceasta nu vine in sprijinul agentiilor de turism, ci a investitiilor in structuri de cazare si agrement, considerand-o nedreapta, discriminatorie si inoportuna.

Jianu a declarat marti ca Romania este o "tara autentica" ce poate reprezenta viitorul "inovarii" in Europa si care a lansat o "initiativa unicata" la nivel global, si anume clusterul de turism dedicat tinerilor, intr-un raspuns adresat patronatelor, care o regreta pe Maria Grapini.

"Conform declaratiilor aparute in presa a (sic!) unor reprezentanti ai organizatiilor din turism doresc sa le spun ca turismul nu este apanajul unei persoane sau alta (sic!), cu atat mai mult cu cat unii dintre acestia provin din politica, ceea ce nu reprezinta in mod necesar o abordare echilibrata si dezinteresata. Cred de asemenea ca am incercat sa avem o abordare cat mai constructiva in ceea ce priveste turismul romanesc (...) Sustinem prin politicile noastre parteneriatul public privat si aici amintesc schema de ajutor de stat cu privire la investitii in turism, care este gata si aceasta nu sprijina agentiile de turism ci investitiile in structuri de cazare si agrement!", a declarat Jianu intr-un comunicat.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) apreciaza nedreapta declaratia, considerandu-se un partener oficial al ministerului si membru in Comitetul Executiv al Consiliului Consultativ al Turismului, organizatie care sustine in mod constructiv parteneriatul public privat cu Ministerul de resort, inca din anul 2008.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Agentiile de turism il acuza pe ministrul Florin Jianu ca le-a nedreptatit