Florin Jianu: Orice turist trebuie să poată spune o poveste despre România

Email Imprimare PDF

 

Florin Jianu: Orice turist trebuie să poată spune o poveste despre România

Este important ca orice turist să poată spună o poveste despre România, iar conceptul de social-media reprezintă unul dintre canalele de promovare a țării noastre în exterior, a declarat vineri Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, cu ocazia evenimentului “Ziua Internațională a Turismului”, desfășurat la Camera de Comerț a României.

“Pentru a marca Ziua Mondială a Turismului, am organizat manifestarea “POVEȘTI din România”, în cadrul căreia sunt prezentate și premiate cele mai bune filme scurte, de maximum cinci minute, ce promovează oamenii, valorile, atracțiile și patrimoniul turistic natural și cultural extrem de bogat al țării noastre. Consider că este important ca orice turist să poată spune o poveste despre România, iar promovarea țării noastre prin intermediul turiștilor este mai eficientă față de cazul când am apela la un specialist”, a spus Florin Jianu.

Potrivit acestuia, câștigătorul premiului I va putea participa la Târgul de turism de la Londra, la Târgul de turism de la Stutgard dar și la Expo Milano 2015. Câștigătorii premiilor II și III vor putea participa la alte târguri și excursii organizate în țară.

Ziua Mondială a Turismului este sărbătorită pe întreg mapamondul, prin organizarea unor acțiuni de promovare și evidențiere a valorii sociale, culturale, politice și economice a turismului.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.financiarul.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Florin Jianu: Orice turist trebuie să poată spune o poveste despre România