Agentia implicata in accidentul din Bulgaria: 18 pasageri din cei 25 vor fi adusi acasa cu alt autocar

Email Imprimare PDF

 

 TURISM Agentia implicata in accidentul din Bulgaria: 18 pasageri din cei 25 vor fi adusi acasa cu alt autocar

 

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism si reprezentantii agentiei Camira Turism au anuntat ca regreta tragicul eveniment petrecut in dimineata zilei de 21 septembrie, in pasul Republika, intre localitatile bulgaresti Gurkovo si Veliko Tarnovo, in care au fost implicati 27 de romani (turisti care se intorceau din vacanta petrecuta in Kusadasi si cei doi soferi ai autocarului).

"ANAT si Camira Turism prezinta sincere condoleante familiei persoanei decedate in urma rasturnarii autocarului si isi exprima speranta ca starea turistilor raniti - adusi de urgenta la Bucuresti - se va imbunatati in scurt timp. Speram, in acelasi timp, ca toti pasagerii autocarului rasturnat sa depaseasca cu bine starea de soc cauzata de accident", se arata intr-un comunicat al ANAT.

Reprezentantii asociatiei si ai companiei de turism le multumesc angajatilor SMURD pentru viteza de reactie, pentru implicare si pentru transportul la Bucuresti al celor sase persoane ranite grav, dar si autoritatilor romane implicate in salvarea victimelor (reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Afacerilor Externe, Consulului roman din Bulgaria).

Asociatia informeaza ca agentia Camira Turism, membru ANAT, initiatorul vacantei in Kusadasi, este o agentie cu un comportament corect in piata, care nu a inregistrat reclamatii din partea turistilor sau a membrilor ANAT.

ANAT informeaza, de asemenea, ca reprezentantii Camira Turism s-au deplasat in Bulgaria la putin timp dupa accident pentru a acorda asistenta victimelor si pentru a colabora cu autoritatile bulgare si cu reprezentantii MAE in Bulgaria.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Agentia implicata in accidentul din Bulgaria: 18 pasageri din cei 25 vor fi adusi acasa cu alt autocar