România se promovează în Federația Rusă

Email Imprimare PDF

 România se promovează în Federația Rusă

 

În perioada 16-19 septembrie a.c., România participă la cea de a 20-a ediţie a târgului de turism „Leisure” care se desfășoară la Moscova, în Federația Rusă, informează Autoritatea Națională pentru Turism.

Această manifestare expozițională este cea mai importantă din Federația Rusă și spatiul CSI (Comunitatea Statelor Independente) în ceea ce privește promovarea ofertelor și programelor de toamnă și iarnă.

Târgul de turism este deschis specialiștilor și publicului interesat de călătorii în străinătate, ceea ce reprezintă o importantă sursă emițătoare de turiști “noi” pentru destinația România.

Autoritatea Națională pentru Turism (ANT) participă cu un stand amenajat de 50 m, cu 3 laturi deschise, fiind prezentate cele mai competitive 6 produse turistice ale României: circuite culturale, turismul în natură, turismul rural, pachete tip City break, turismul activ și de aventură, turismul balnear și Wellness.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.horeca.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri România se promovează în Federația Rusă