Concediile de vara nu s-au terminat: Mijlocul lui septembrie, perioada cu cele mai multe rezervari

Email Imprimare PDF

 

Concediile de vara nu s-au terminat: Mijlocul lui septembrie, perioada cu cele mai multe rezervari

 

Saptamana 8 - 14 septembrie este perioada cu cele mai multe rezervari pentru destinatiile estivale din afara tarii pe operatorul de turism Paravion.ro. Insulele grecesti si Spania sunt primele alegeri pentru cei care isi doresc un concediu la mare, in timp ce Italia, Spania si Austria conduc la capitolul city break.

Conform informatiilor Paravion.ro, topul destinatiilor internationale pentru concediile estivale in 2014 este condus de Grecia. Circa 30% dintre turistii romani care au ales pachetele estivale de la operatorul de turism Paravion.ro au optat pentru insulele grecesti, de patru ori mai multi decat in 2013.

A doua pe lista celor mai cautate destinatii pentru concediul de vara de anul acesta este Turcia, peste 19% dintre turistii romani care au achizitionat pachete de vara din oferta Paravion.ro optand pentru plajele din Antalya si Bodrum, de trei ori mai multi comparativ cu anul precedent.

"Avantajele unui concediu pe plajele turcesti sau grecesti sunt evidente, incepand cu preturile accesibile, pana la facilitatile si serviciile superioare. In plus, atractiile acestor destinatii se muleaza pe majoritatea gusturilor, de la turistul tanar care isi doreste diversitate si viata de noapte, pana la familiile care vor liniste si relaxare", declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.dailybusiness.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Concediile de vara nu s-au terminat: Mijlocul lui septembrie, perioada cu cele mai multe rezervari