Wizz Air va ateriza la Iasi la finalul anului, iar din 2015 va aduce inca un avion la Bucuresti

Email Imprimare PDF

 

Wizz Air va ateriza la Iasi la finalul anului, iar din 2015 va aduce inca un avion la Bucuresti

 

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, va opera din Iasi din decembrie spre Treviso, Milano Bergamo si Londra Luton, iar din 2015 va aduce la Bucuresti cea de-a noua aeronava, flota urmand sa ajunga la 17 unitati.

Noua aeronava care va opera din iulie la Bucuresti va permite companiei sa ofere 2,7 milioane de locuri in 2015 din Bucuresti, o crestere de 18%, iar per total capacitatea va creste cu 29%. Din Bucuresti, Wizz Air a lansat noi curse spre Pescara si Stockholm Skavsta, cu incepere pe 27 iulie 2015 si ruta de vara spre Herakilion, incepand din 20 iunie.

Cele mai noi servicii din Iasi spre Treviso vor incepe pe 20 decembrie, Iasi – Milano Bergamo pe 31 martie, iar ruta Iasi – Londra Luton va fi operata de la 14 iunie 2015. Cu aceste noi zboruri, Wizz Air ofera acum 97 de rute in total, spre 15 tari, de la cele 8 aeroporturi din Romania. Totodata, compania a anuntat si cresterea frecventelor spre 22 dintre cele mai populare rute din reteaua locala.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?



Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Wizz Air va ateriza la Iasi la finalul anului, iar din 2015 va aduce inca un avion la Bucuresti