Vacanta de vara se muta toamna: cei mai multi romani merg la mare in strainatate la mijlocul lui septembrie

Email Imprimare PDF

 

Vacanta de vara se muta toamna: cei mai multi romani merg la mare in strainatate la mijlocul lui septembrie

 

Romanii au facut cele mai multe rezervari pentru vacante in strainatate in perioada 8 - 14 septembrie, potrivit datelor Paravion.ro. Insulele grecesti si Spania sunt primele alegeri pentru cei care isi doresc o vacanta la mare, in timp ce Italia, Spania si Austria conduc la capitolul city break.

Astfel, aproximativ 30% dintre turistii romani care au ales pachetele estivale de la Paravion.ro au optat pentru insulele grecesti, de patru ori mai multi decat in 2013.

A doua cea mai cautata destinatie pentru vacanta de vara de anul acesta este Turcia. Peste 19% dintre turistii romani care au cumparat pachete de vara au optat pentru plajele din Antalya si Bodrum, de trei ori mai multi comparativ cu anul precedent.

"Avantajele unui concediu pe plajele turcesti sau grecesti sunt evidente, incepand cu preturile accesibile, pana la facilitatile si serviciile superioare. In plus, atractiile acestor destinatii se muleaza pe majoritatea gusturilor, de la turistul tanar care isi doreste diversitate si viata de noapte, pana la familiile care vor liniste si relaxare", declara Remus Visan, managing director Paravion.ro.

 

Pentru a citi mai multe stiri turistice accesati aceasta sectiune a site-ului nostru

citeste mai mult...

Sursa: www.wall-street.ro

Rezervare

Sondaj

Pentru concediul dumneavoastră preferaţi liniştea şi relaxarea, oferite de o vacanţă la munte sau soarele, plaja şi distracţia de la mare?Rezultate
Sunteţi aici: Ştiri Vacanta de vara se muta toamna: cei mai multi romani merg la mare in strainatate la mijlocul lui septembrie